2 Keer per jaar, voorjaar en najaar, organiseert het platform “Breda voor iedereen, gastvrij en toegankelijk” een themalunch. Het thema voor de najaarsbijeenkomst luidt; “Inclusief Toerisme”. De lunch wordt gehouden op donderdag 21 november aanstaande in Hotel Mastbosch, Burg. Kerstenslaan 20 en vangt aan om 12.00 uur. Graag nodigt de voorzitter van het platform, de heer Wilbert Willems, u uit aan deze themalunch deel te nemen.

Enkele personen zijn bereid gevonden om na de lunch een inspirerende inleiding over dit onderwerp te geven. Hun namen en onderwerpen treft u in de onderstaande agenda aan.

12.00 uur. Inloop met broodjeslunch.

12.30 uur. De heer Wilbert Willems, voorzitter van het platform.
Introductie van en toelichting op het thema.

12.35 uur. De heer Wouter Schelvis, beleidsmedewerker inclusief beleid bij ZET.
Toelichting bij de film over de wijze waarop Schiphol dagelijks vele reizigers met uiteenlopende beperkingen behulpzaam is voor en na hun vlucht.

12.45 uur. De heer Boaz Adank, wethouder economie, werk en bereikbaarheid bij de gemeente Breda.
Welke plannen heeft Breda voor “inclusief toerisme” na het winnen van de 
Smart City award 2019 Inclusive Tourism.

12.55 uur. Mevrouw Hildegard Assies, directeur City marketingorganisatie/VVV Breda.
Welke ambities heeft Breda op het gebied van inkomend toerisme en met name de aandacht voor toegankelijkheid voor mensen met een beperking daarbij.

13.10 uur. De heer Jos van Sterren, directeur Toerisme van BUas.
Een toelichting op hun onderzoeks- en onderwijsprogramma met betrekking tot inclusief toerisme. Daarbij zal tevens aan de orde komen het project “Tourist-LAB” dat samen met 5 andere Europese steden, allen ACA winnaars, ontwikkeld gaat worden.

13.20 uur. Vragen en discussie.

14.00 uur. Sluiting.

In verband met de te bestellen catering wordt u vriendelijk verzocht per e-mail uw komst aan te melden via centrummanagement@ziggo.nl.

Met vriendelijke groet,

Wilbert Willems,
Voorzitter Breda voor Iedereen, gastvrij en toegankelijk

NieuwsberichtenUitnodiging Themalunch 21 november