Een nieuw gezicht in de kerngroep van het Platform Breda voor iedereen. Petra van der Elst is de opvolgster van Karel Dollekens. Zij vertegenwoordigt de gemeente Breda in het Platform. Ze stelt zich als volgt voor. 

Mijn naam is Petra van der Elst. Ik woon samen met mijn partner in Elshout en we hebben samen drie dochters van 20, 18 en 15 jaar oud.

Ik ben al een aantal jaren werkzaam bij de gemeente Breda en heb bij verschillende afdelingen gewerkt, onder andere Cultuur, Sport, Erfgoed, Mobiliteit en Milieu. Ik ben nu werkzaam als beleidsadviseur en procesmanager bij de afdeling Sociaal Beleid Domein. 

Sinds kort ben ik ook betrokken bij het onderwerp Toegankelijkheid. Mijn eerste indruk is dat er veel energie en wil is om met elkaar de stad Breda toegankelijker te maken. Ik hoop een steentje bij te kunnen dragen om de stad mooier, bereikbaarder en inclusiever te maken voor alle inwoners en bezoekers van Breda.

NieuwsPetra van der Elst nieuw lid kerngroep