Met de ondertekening van een contract is het Platform Breda voor iedereen, gastvrij en toegankelijk m.i.v. 1 februari maatschappelijk partner van Betrokken Ondernemers Breda.

BOB vaart een nieuwe koers sinds het vertrek van directeur Rombout Kerremans. De netwerkclub wordt nu geleid door een drietal mensen: Lieke van Boxtel, Justin Goetzee en Lisa Hendriks. De meet & match-ontbijtbijeenkomsten zijn vervangen door nieuwe initiatieven als Bootje Varen en themabijeenkomsten, vertelde Lisa Hendriks tijdens de bijeenkomst in De Prins waarop het contract getekend werd.

“Wat je van ons kunt verwachten, is (bouwkundig) advies en ervaringsdeskundigheid. Wij zijn een partner met een missie. Wij willen graag een belangrijk onderdeel van maatschappelijk ondernemen zijn. Het is in ons belang dat de betrokken ondernemers in Breda zich extra inzetten voor de kansen van mensen met een beperking zowel als werknemer/neemster maar ook als cliënt/bezoeker”, aldus Wilbert Willems van het Platform Breda voor iedereen, gastvrij en toegankelijk.

NieuwsPlatform partner van Betrokken Ondernemers Breda