Ondernemersfonds Breda nieuwsberichten
Nieuwsflits 2 juni 2018

Hoe toegankelijk is uw onderneming?

Eén van de belangrijke promotors van de ondernemers in Breda is Stappen & Shoppen, met haar Magazines, de Baronie van Breda City App en natuurlijk met de website. Sinds 2017 is Stappen & Shoppen ook hét portaal waarop staat hoe toegankelijk de ondernemers in Breda zijn!

Staat uw informatie goed en compleet op Stappen & Shoppen? Checkt u voor de zekerheid even uw informatie in de app of op de website en laat ons middels onderstaande links weten of u wijzigingen wilt hebben:

We geven u hierin twee mogelijkheden om snel te reageren op onjuiste informatie of wanneer u informatie wilt toevoegen:

Zijn uw algemene gegevens onjuist: mailt u dan naar info@stappen-shoppen.nl, en de info wordt aangepast.
Heeft u nog geen informatie over de toegankelijkheid van uw onderneming vermeld staan, of bent u van mening dat deze informatie onjuist is? Mail dan naar ondernemers@bredavooriedereen.nl.

Ondernemers die reageren op het onderdeel toegankelijkheid, zullen in de maand juni worden bezocht door een enquêteur van het Ondernemersfonds met een korte enquête. Deze enquête duurt maar enkele minuten en wordt, met behulp van de ondernemer, ter plaatse ingevuld. Indien de ondernemer dan toestemming geeft, wordt de informatie vermeld op Stappen & Shoppen.
Het toevoegen of aanpassen van de informatie kost u niets, dus zorg dat u up-to-date blijft.Daar hebben de bezoekers van onze stad baat bij!

Een gratis drempelhulp of andere aanpassing?

Wilt u de toegankelijkheid van uw pand verbeteren dan kunnen deskundigen u hierover gratis adviseren. Voor aanpassingen, bijvoorbeeld een drempelhulp, een mobiel pinapparaat of beugels in een toilet, kunt u een beroep doen op het toegankelijkheidsfonds.

Dit fonds is door de gemeente Breda beschikbaar gesteld om de toegankelijkheid van publieke panden en evenementen te stimuleren. Investeringen tot € 500 kunnen volledig worden bekostigd uit het fonds. Voor de kosten daarboven geldt een onderscheid tussen profit en non-profit organisaties. Profit instellingen kunnen maximaat 25% van het resterende bedrag bekostigd krijgen, non-profit instellingen maximaal 50 %.

Zie voor meer informatie over het toegankelijkheidsfonds www.breda-gelijk.nl/ondernemers of neem contact op met Breda Gelijk, Jeanet Notten 06-19999385.

 

 

 

NieuwsberichtenBericht vanuit het Toegankelijkheidsfonds.